gjenbrukstasjon_1ANLEGG:
Den nye gjenbruksstasjonen i Midtstegen på Skoge tar form. Klikk på bilde for å få større utgave. Etter ny plan skal stasjonen stå ferdig i juni neste år, mot opprinnelig plan som hadde ferdigstillelse i 2015.
Moderne stasjon
Den nye stasjonen i Midtstegen vi få moderne utforming med kontainere som er plassert på et lavere nivå enn der folk som leverer avfall står. Man kaster altså avfall ned i kontainerne istedenfor opp i dem, som er dagens løsning i Midtstegen. Det vil bli enklere å bevege seg rundt på området og ut og inn av det med bil. En ny brukthall vil bli bygd, hvor man kan levere brukte ting som man ikke lenger har bruk for, men som er fult brukende og som andre kan overta og ha glede av. Bra miljøtiltak.
Priser og åpningstider
Det ryktes at man fortsatt skal få levere en viss mengde avfall for en femtilapp. Vi går ut fra at BIR og kommunen vil informere oss om priser og åpningstider når ferdigstillelsen av gjenbruksstasjonen nærmer seg.