grasrotandelen


Dersom du spiller på Norsk Tipping, kan du støtte Skoge Vel uten at det koster deg noe!

Gjennom Grasrotandelen kan du som spiller velge å støtte Skoge Vel ved å bestemme at 7% av innsatsen du spiller for skal doneres til oss. Din innsats, premie eller vinnersjanse reduseres ikke, og du støtter et godt formål! For deg koster det ingenting, men det betyr mye for Skoge Vel.

Hvordan?
Det finnes flere måter du kan gjøre dette på. Direkte i tippedisken hos kommisjonæren, på internett, på mobilen og på spillterminalene. Om du ønsker å støtte Skoge Vel når du tipper, gå inn på www.grasrotandelen.no. Søk opp Skoge Vel som grasrotmottaker av din innsats. Her kan du også følge med på hvor mye foreningen har klart å generere via Grasrotandelen. Dersom du ønsker at Skoge Vel skal være din grasrotmottaker, kan du søke oss opp ved hjelp av organisasjonsnummeret, som er 985549915. Jo flere som velger dette alternativet når de tipper, jo mer støtte til Skoge Vel sitt arbeid!

Det enkleste for de aller fleste er å sende SMS med kodeord GRASROTANDELEN 985549915 til nummer 2020 (tjenesten er gratis).

Mottakerne bestemmer selv
Norsk Tipping tror at Grasrotandelen vil gi mer penger til frivillighet, samt idrett og kultur, og å motta støtte gjennom denne ordningen er en viktig inntektskilde for Skoge Vel. Grasrotmottakere blir gitt midler fra Grasrotandelen tre ganger årlig, 1. januar, 1. mai og 1. september, og det er helt opp til mottakerne hva midlene skal brukes til.

Mer informasjon: Brev eller visittkort. Ta med et av disse til kommisjonæren, så ordner han resten.