2013_paa_isentFRILUFTSLIV:
(Litt gammelt nytt fra vinteren 2013. Ivar håper på å få oppleve slike dager kommende vinter også.)

Det var en nydelig kald og fin vinterdag på lørdag. Kampen stod mellom mye god sport i godstolen foran peisen eller en tur på Skogsvatnet i det fine været. Gode, gamle barndomsminner fra Skogsvatnet og det fine været vant kampen.

Med ved, kaffe, pølser og annet godt i sekken dro vi av sted. På Skogsvatnet var det alt mye folk og ikke mindre enn to baner var ryddet. En bane for lengdeløpere og en for hockeyskøyter. Onkel Ivar ville ha hokey-gutta vekk fra den beste banen.

Har påkjenning
De tynne og skjelvende anklene tålte ikke mange runder rundt banene før de måtte hviles. Skogevel.no syntes det ble få skøytetak og vel mye hvile. Til slutt meldte sulten seg også. Bål og nye grillpinner ble laget og stemningen steg flere hakk.

BILDER