17. mai 2013, i Skogsvåg

by John M on 18 mai 2013

17mai2013KULUR:
Det så lovende ut kvelden før dagen. TV2 lovet fint og varmt 17. maivær på festdagen. Og det så fortsatt lovende ut da vi heiste flagget om morgenen. Men da vi låste døren hjemme på vei til festen, kjente vi regndråper. Ikke bra!

Musikkorpset var pyntet med bjørkekvister
Og bra ble det heller ikke. Heldigvis har vi Sundhallen å ty til når regne gjør det utrivelig å være ute. Toget startet ved Sundheimen med en brannbil foran og en bak og skyndte seg for å komme fortest mulig under tak i Sundhallen. Skogsvåg skolemusikk hadde to føtter og ett hjul i år og var pyntet med bjørkekvister. Det går nedover med gamle storheter.

Nytt bongsystem
Vi ble i Sundhallen hele festen. Der var det fint å være. Bare blide fjes å se.  Elevene ved Skogsvåg skole talte og underholdt oss med fin sang og musikk. Foreldrene hadde pyntet bord og serverte oss god mat og drikke. Nytt bongsystem var innført, men vi syntes at serveringen gikk ikke noe nevneverdig fortere av den grunn.
Etter maten ble det kappleker , konkurranser  og utdeling av premier.  Kjekk dag. Alltid hyggelig å være på 17. mai i Skogsvåg.
BILDER

Leave a Comment

Previous post:

Next post: