Fryktelig sein og kald vår

by John M on 17 mai 2013

Grind1VÅR:
Et sikkert vårtegn er å se sauene og lammene ute på bøen til Jorun og Hans. I år har vi ikke sett noen før de aller seneste dagene. Snøen som falt andre mai forklarer det meste. I dag, 16. mai så jeg lammene ute for første gang i år. Det har vært en fryktelig kald vår. Brrrr.

Ny grind på Trena

Men før lammene kunne få komme ut på beite måtte det lages ny grind på Trena. Den gamle hadde knekt fullstendig sammen i løpet av vinteren. Det var Jorunn som fikk jobben med å lage ny har vi fått opplyst fra litt usikre kilder. Tirsdag snekkret hun sammen en ny i en fei. Se bilde. Den ble skikkelig bra. Blir det fint og varmt fremover kan resten av sauene og lammene slippes ut. Flere bilder
Oppdatering:
I ettertid har vi fått opplyst at Hans også har snekret på grinda.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: