KULTUR:
I en Epost til Skoge Vel skriv Sverre/Skogsvåg ungdomslag følgende:

“Hei.
Me prøve på nytt med Kvalitetskveld i Vaagheim 10. februar kl. 1900.  Sett av kvelden til å treffa sambygdingar  og andre med mat og underhaldning. Alle detaljar er ikkje på plass, kjem tilbake med dette.  Meld dette vidare til kjenningar. Send e-postadresser til meg slik at fleire kjem med på denne e-postlista.
Helsing Sverre”

Bygdakveld
Kvalitetskveldene til Sverre og Skogsvåg UL er etterhvert blitt en årlig begivenhet. Temaet for kveldene har vært kvalfangsten i Skogsvåg, men minner mer og mer om de populære “bygdakveldene” som SUL arrangerte før fjernsynet sin tid. Stikkord for Kvalitetskveldene er: “Litt kultur og opplysning, mye hygge og underholdning”. Vel verdt å få med seg.

Oppdatering 19.01.2018
Programmet er nå klart.

Kvalitetskveld i Vaagheim laurdag  10. februar kl. 1900

Underhaldning.
Musikk med lokale krefter.

Mat.
Pris kr 250.-

Påmelding innan søndag 4.februar.

Send sms. til 9713304 eller e-post: vaagheim@gmail.com
Betal til konto: 3628.52.81398