DUGNAD:
Onsdag denne uken hadde vi den årlige vårryddingen på Skoge. Vi var velsignet med fint vær, men ganske kaldt. Mange, både store og små deltok. Største oppslutning noen gang, så ryddejobben var fort unnagjort. Mye søppel i år også. Spesielt i Pineskøra og langs veien fra Midtstegen til Haldbanen. To store lass måtte Per kjøre til gjenbruksstasjonen.

Lappene ned på høykant
Etter ryddejobben inviterte Elisabeth og Asle på vafler, lapper, saft og kaffe hjemme hos seg i Norda Brekko. Før dugnaden hadde Asle skrytt på seg at han var beste lappebaker i Brekko, så forventningene var store. Asle sviktet ikke. Mye skryt å høre blant gjestene. Spesielt blant de yngste. Her gikk lapper med syltetøy og saft ned på høykant.

Svært vellykket dugnad og sosialt samvær. Vi gleder oss allerede til neste vår.

PS: Vi har hatt problemer med siste Facebook-oppdatering. Derfor litt treg posting av nyheter i det siste. Skogevel.no beklager.