Det går putle med BKK-fiber

by John M on 2 desember 2013

altibox_trenaALTiBOX
Vi hadde håp om at vi skulle få kjapt internett på Skoge via fiberkabel før jul i år, men nå begynner vi å tvile. For det går veldig putle med BKK fiber-gjengen. I løpet av 3-4 uker har de klart å trekke kabelen fra innkjørselen til Sauafjedlet til Trena på Skoge. Ikke fryktelig lange biten. I en uke nå har kabeltrekkevognen stått helt i ro i innkjørselen til Skjeneflorshaugen. Det har ikke vært noen bevegelser på over en uke.

Telenor en stund til
Skoge Vel.no har forsøkt å få tak i prosjektlederen for å få vite litt om planene fremover, men har ikke lykkes. Vi får smøre oss med tålmodighet og stole på Telenor en stund til ser det ut. Det samme gjelder for Skogestranda som er avhengig av samme kabelen.


OPPDATERING 03.12.2013
Vi fikk tak i prosjektlederen til slutt. Han hadde følgende å fortelle:

“Status er at vi har fått ned alle hovedkabler og skap nede i Skogestranda. Nodeskap i Saufjellet er montert og hovedkabel fra Sauafjellet er strekt fram til Paradisveien. Vi startet på skjøting i av fiber i dag og har en god del arbeid med det de neste to ukene. I Paradisveien venter vi på omlegging av gammel blanktråd før vi kommer videre med kabelen. Hovedtyngden av oppkoblinger vil nok bli i januar, men vi har ambisjoner om å få noen få på nett før jul. Dette vil bli kunder tilknyttet Skogeveien og i tillegg har jeg lovet Asle Sangolt som har flyttet inn i nytt hus i Pardisveien oppkobling før jul. Du er vel også mulig å få på nett før jul hvis det er ønskelig. Bare ta kontakt om du har flere spørsmål”

Mvh
Steinar Jørgensen
Anleggsleder

Leave a Comment

Previous post:

Next post: