advent_2013ADVENT:
Tenning av julegrana ved Vaagheim er etter hvert blitt en tradisjon. 1. søndag i advent inviterte Skogsvåg ungdomslag (SUL) og Skogsvåg Kvinne – og familielag til lystenning og forfriskninger i Vaagheim.

Trine holdt tale
Mellom 30 og 40 møtte opp i det fine vinterværet. Trine Audsdotter Gjelsvik ønsket velkommen og holdt en liten tale. Lys var tema for kvelden. Det å tenne lys i mørketiden var viktig mente hun og om bare tre uker “snur solen” og da går vi sakte men sikkert mot lysere tider.

Spak julesang
Deretter tente Ernfrid Landro fra Skogsvåg Kvinne – og familielag julegrana og vi gikk i fakkeltog og en tur rundt treet. Står litt dårlig til med julesangen. Tror noen må ta tak i dette så det blir bedre neste år.

Så bar det inn i Vaagheim til gløgg og pepperkaker.  Hyggelig kveld!