Lys uten strøm på plass i Neset

by John M on 3 desember 2013

TRAFIKKSIKRING:
Veilys til Neset på Skoge har lenge vært ønsket og har vært grundig behandlet både i styret og på årsmøter i Skoge Vel. Ivar ble valgt til prosjektleder godt assistert av Oddvar, som er blitt bergenser. Finansieringen har vært på plass lenge, det samme har planene, men vi har manglet gravemaskin med fører.

Feilleveranser stoppet fremdriften
I sommer var også den biten på plass. Morten tok jobben. Grøftene ble gravet og nødvendig utstyr bestilt.  Etter en liten pause ble kablene trukket og fundamentene til lysene installert. Så ble det stopp. Lampene vi fikk var grå, mens mastene var grønne.  Det var lang leveringstid på grønne lamper.  Ikke noe å bry seg om mente Ruth. Få lysene opp. Oddvar protesterte. Her skal det være stil. Det var bare å vente til de rette lampene ankom.

Lysfesten gikk i dass
Planen var å tenne de nye veilysene 1. søndag i advent. Vi skulle gå i tog og feire de nye veilysene i garasjen til Per. Jofrid skulle lage lapper og Per skulle spille trekkspill. (Er ikke sikker på om Per og Jofrid var orientert, journ.anm.). Slik gikk det bare ikke. Lysmastene ble reist på lørdag. De er uten strøm. Elektrikeren er på jobb i Nordsjøen. Håper vi klarer å få lys til jul.

Lysfest uten lys gikk bare ikke. Det ble adventfeiring i Vaaghein i stedet.                                 BILDER

Leave a Comment

Previous post:

Next post: