Hjortejakten 2011 i full gang

by John M on 19 september 2011

Hjort beiter på Trena (arkivfoto)

HØST:
Vi har fått inn rapport fra jaktlaget som jakter i Skoge/Hammersland hjortevald. Det er blitt observert mye hjort i valdet før jaktstart 10. september i år.

Endelig lyktes Helge
Helge Bjorøy har vært med i jaktlaget i mange år, men aldri hatt lykken med seg. Men, – i år snudde lykken. Allerede første jaktdag (mer nøyaktig 10. september 2011, kl. 07.02) smalt skuddet som felte Helge sin først hjort. Det ble en liten kolle denne gangen.

Proff gjeng
Jaktlaget er blitt en proff gjeng. For å holde et øye med  hjortebestanden og dyrene sine bevegelser har laget gått til anskaffelse av et viltkamera som overvåker deler av valdet dag og natt. Kamera er plassert på et strategisk sted og her ser vi et at av bildene fra kameraet.

Ikke bare hjort
Det ryktes at det ikke bare er hjort som er foreviget med kameraet, men også damer på tur…

Leave a Comment

Previous post:

Next post: