17. MAI
17. mai 2024 ble en varm og flott festdag. Varmt og stor sett skyfritt hele dagen.

Start ved Sundheimen
Årets feiring startet ved Sundheimen kl. 10.45 med sang av “Ja vi elsker”. Deretter gikk barnetoget som vanlig fra Sundheimen til Sundhallen. Også i år med en brannbil foran og en bak. Litt mindre tog i år enn de siste årene.

Mye folk i Sundhallen
I Sundhallen var det dekket fint opp til mange hundre personer.  Ikke så mye folk i år som tidligere år. Det fine, varme været kombinert med langhelg, kan være grunnen til det.

Eleven Mina Sofie Sangolt holdt en fin tale og andre elever underholdt oss med fin sang og musikk. Det var også “heiaropkonkurranse” mellom klassene. Her var det så jevnt at det hele måtte avgjøres etter «Sten, Saks og Papir» metoden. Tredje klasse gikk av med seieren.

Før matserveringen, sang alle «Ja, vi elsker dette landet». I år var mattilbudet utvidet til også å inkludere allergivennlig mat.

Fleste aktivitetene utendørs
Med et så fint vårvær foregikk de feste lekene og aktivitetene som «fiskedammen», «luftgeværskytingen» osv. for seg ute i år. I tillegg var det satt ut stoler og bord, slik at folket kunne nyte en kopp kaffe, en is, etc. ute.

Kappspringing
Til slutt, kl 14.00, ble det kappspringing på Skogsvåg stadion. Både små og store deltok med stort engasjement. Noen falt og andre mista skoene. Premieutdeling og avslutning i Sundhallen kl. 15.00

 

Litt bilder: