17. MAI
17. mai 2023 ble en flott festdag i år også. Overskyet og litt kaldt på formiddagen, men utpå dagen kom sola. Mye folk deltok på festen.

Start ved Sundheimen
Årets feiring startet ved Sundheimen kl. 10.45 med sang av “Ja vi elsker”. Deretter gikk barnetoget som vanlig fra Sundheimen til Sundhallen. Også i år med en brannbil foran og en bak.

Full Sundhall
I Sundhallen var det dekket fint opp til mange hundre personer.  Det er mye folk i denne skolekrinsen nå etter sammenslåingene. Elever ved skolen holdt åpningstale, og de underholdt oss med fin sang og musikk. Det var også “heiaropkonkurranse” mellom klassene.

Før matserveringen, sang vi «Ja, vi elsker dette landet».

VIPPS-betaling
Foreldrene hadde pyntet bord og serverte oss god mat og drikke. I år kunne vi også betale bongene med VIPPS eller kontant, og det fungerte fint. Bongene kunne kjøpes før eller etter programmet.

Kanskje på grunn av utrygt vær, ble “fiskedammen”, “lykkehjulet” osv arrangert inne. «Luftgeværskytingen» foregikk selvsagt ute.

Kappspringing
Til slutt, kl 14.00, ble det kappspringing på Skogsvåg stadion. Både små og store deltok med stort engasjement. Noen falt og andre mista skoene.

Noen av de yngste, barnehagebarna, ble så ivrige at de til og med sprang stadion rundt! Premieutdeling og avslutning i Sundhallen kl. 15.00

Ikke så mye venting
Programmet var litt mer komprimert i år, enn tidligere år. Det syns vi var vellykket!

Ikke så mye venting for de små.

Litt bilder: