Start ved Sundheimen

17. MAI
17. mai 2019 ble en super festdag. Sol, varmt og godt, og vindstille. Kunne ikke bli bedre. Veldig mye folk deltok på festen.

Start ved Sundheimen
Årets feiring startet ved Sundheimen kl. 11.00 med sang av “Ja vi elsker”. Deretter gikk barnetoget som vanlig fra Sundheimen til Sundhallen. Også i år med en brannbil foran og en bak.

Mamma, kom .. toget starter

Skolemusikken hadde fire hjul i år også
Siden vi fortsatt mangler musikkorps i kommunen, var musikken også i år et POP-anlegg på en bil. Eller bil? Tror det heter noe annet. Se bildene. Ikke helt det samme som et korps

Full Sundhall
I Sundhallen var det dekket opp til 700 personer. Siden Skogsvåg-, Pollen- og Tellnes skule er slått sammen, er det mye folk i denne skolekrinsen. Elvene ved Skogsvåg skule underhold oss med fin sang og musikk og fem elever ved skolen holdt tale. Flott tale hvor vi ble minnet på at vi ikke må ta demokratiet for gitt og at vi må verne godt om det.

5. klasse vant “heiaropkonkurransen” i toget. Da vanket det tusen kroner til klassen.

VIPPS skapte problemer
Foreldrene hadde pyntet bord og serverte oss god mat og drikke. I år kunne vi betale bongene med VIPPS. Men, VIPPS-systemet var nede landet over, i flere timer på 17. mai. Det skapte litt problemer. Ellers virket bongsystemet utmerket.

Etter maten gikk vi ut i det fine været og prøvde lykken i “fiskedammen”, “godfoten”, luftgeværskyting, osv.

Til slutt ble det kappspringing på Skogsvåg stadion. Det fikk vi ikke med oss. Sol og rømmegrøt på terrassen hjemme lokket.