Her er flaskene

For en stund siden fikk vi på Skoge en lapp i postkassen om flaskeinnsamling. Ungdommer bad om hjelp til en god sak. Dersom vi sparte tomflasker til dem, skulle de hente flaskene en bestemt kveld etter kl. 1700.

En god sak
Det syntes vi var et godt tiltak, og i noen uker sparte vi tomflasker. Det ble til slutt en full sekk og vel så det.
Kvelden for innsamling kom, men ingen innsamlere dukket opp. Hadde dette vær en engangshendelse hadde det for så vidt vært greit. Men, det er ikke det. Dette er regelen, heller en unntaket. Mange, mange ganger har vi opplevd at ingen henter flaskene de ber om.

Så irriterende..
Vi panter flasker en gang i uken. Det er ingen sak å pante et par nett med flasker i den travleste handletiden på lørdagen. Ingen sure miner å se i pantekøen. Spørs hvordan det blir på lørdag når vi kommer med to sekker fulle med tomflasker. Så irriterende …

Køen …

Nå er det slutt
Vi er lei av ungdommer som ikke holder ord, så flaskesamling er noe vi vil slutte med.