julegrana2015ADVENT:
Stort sett var værgudene på vår side da julegrana ved Vaagheim ble tent første søndag i advent. Tradisjonen tro var det Skogsvåg ungdomslag (SUL) og Skogsvåg Kvinne – og familielag som stod for arrangementet.

Trine holdt tale i år og
Det ble anslått at så mange som 60 personer møtte opp denne søndagskvelden, og svært mange av de var barn. Trine Audsdotter Gjelsvik ønsket velkommen og holdt en liten tale.

Fortsatt spak julesang
Deretter tente Ernfrid Landro fra Skogsvåg Kvinne – og familielag julegrana og vi gikk i fakkeltog og en tur rundt juletreet. Faklene var spennende for de yngste.  Det står litt dårlig til med julesangen fortsatt. Kanskje noen skulle ta tak i dette så det blir bedre neste gang. Kanskje litt musikk til sangen?

Så bar det inn i Vaagheim til gløgg, peparkaker og litt fri lek av de yngste. Hyggelig kveld. En stor takk til arrangørene.

Bilder neste side ..