SILlogoIDRETT
For alle barn mellom 6-12 år.

I regi av Norges Friidrettsforbund og DNB tilbyr Skogsvåg Idrettslag DNB Idrettsleker på Skogsvåg stadion 29.06.2015 – 01.07.2015 mellom kl. 09.30 og 14.00. Dette blir en fantastisk anledning for barna til lekk og moro, fysisk fostring og sosialt samvær i tre dager i sommer.

 

Påmelding
Påmeldingsavgiften er kr. 400,-. Påmelding gjøres ved å ringe Bjarne Nygård eller ved oppmøte på startdagen på Skogsvåg stadion.

Mat og gaver

Det blir servert lunsj og frukt hver dag. I tillegg mottar hver deltaker en gavepakke bestående av ryggsekk, T-skjorte, vannflaske, matboks og medalje. Dersom det blir dårlig vær holdes lekene inne i Sundhallen.

Mer informasjon: http://deltaker.no/DNBIdrettsleker/informasjon

For mer informasjon, kontakt:
Bjarne Nygård på telefon 56 33 70 06

bjarne_n

 

 

 

 

 

 

Skogsvåg IL Friidrett