17mai2015FEST:
Før årets 17.maifest var vi i lenge blitt tutet ørene full av påstander om at årets 17. maivær ville bli fryktelig. Det var bare å grue seg og forberede seg på det verste.

Men slik gikk det ikke. Årets 17. maifeiring ble en kjempefest. Fint vær, mye folk og flott arrangement.

Tidligere start i år
Årets fest startet tidligere enn vanlig. Markeringen ved Sundheimen startet alt kl. 11.00. Deretter gikk barnetoget som vanlig fra Sundheimen til Sundhallen. Også i år med en brannbil foran og en bak.

Skolemusikken hadde fire hjul i år også
Siden vi fortsatt mangler musikkorps i kommunen var musikken også i år et POP-anlegg i en bil. Greit nok, som Ruth pleier å si, men ikke helt det samme som korps …

Kjekt i Sundhallen
I Sundhallen underholdt alle elvene ved Skogsvåg skule oss med fin sang og musikk og to gutter ved skolen holdt tale. Litt vanskelig å få med seg hva de sa. Det var synd, men vi klager ikke. Virker som om at lydanlegget ikke taklet de akustiske forholdene i Sundhallen. Dette gjaldt for alle som sa noe over anlegget. Foreldrene hadde pyntet bord og serverte oss god mat og drikke. Bongsystemet fungerte utmerket, men det ble likevel litt lange køer. Flere matboder eller splitte kake- og lapskaussalg i forskjellige køer hadde kanskje vært bedre. Og trolig gitt enda bedre salg. Vi hørte noen mumle om at de ikke giddet å stå i så lange køer.

Etter maten gikk vi ut i det fine været og prøvde lykken i “fiskedammen”, “godfoten”, luftgeværskyting, osv. Til slutt ble det kappspringing og tautrekking på Skogsvåg stadion. Artig. Mange talenter i sving der.

Neste år!
Siden vi startet tidligere i år, avsluttet vi også tidligere. Det passet utmerket. MANU-kamp på TV.

Til neste år er Skogsvåg skule betraktelig utvidet både når det gjelder bygg og antall elever. Det kan bli spennende og en utfordring. Vi ønsker komiteen lykke til og takker for en fin fest. Vi gleder oss alt til neste år.

Noen bilder fra festen. (Best på PC eller nettbrett)