Fartsdumper i Paradisvegen

by John M on 23 mars 2015

TRAFIKKSIKRING:
Beboerne langs Paradisveien vil ha fartsdumper plassert ut langs veien. De har i lengre tid opplevd råkjøring i området og nå er tålmodigheten slutt.

Ikke lokale

Det leker mange barn langs og nær veien. Dessuten bruker elever både fra Skoge og Skogestranda veien fra og til skolen. Veien er egentlig en blindvei, men nå er det mulig å benytte den som gjennomkjøringsvei mellom Skoge og Skogestranda. Det mistenkes at det er noen som benytter veien til dette formålet som er råkjørerne.

Søknad sendt

I 2012 satte Skoge Vel opp et skilt for å varsle bilistene om farene, men dette har ikke hjulpet. På årsmøtet ble det bestemt at Skoge Vel skulle søke kommunen om fartsdumper.

Bommen
Under ser vi bilder av den omtalte bommen. Dårlig løsning om dette skal være en blindvei med bom i den ene enden av veien. Skoge Vel ser enkle tiltak som skal til for å stoppe gjennomgangstrafikken og dermed spare Paradisveien for fartsdumper. Dette bør gå bra. Håper bare at kommunen ser de samme løsningene.


 

{ 7 comments… read them below or add one }

Kristin Glistrup på Facebook mars 24, 2015, kl. 08:36

Eg har snakket med kommunen om dette tidligere.Om de ikke klarer å holde bommen igjen,og gjennomfarten vekke. Så skulle de lage fartsdumper.Det blir sikkert ikkje noe problem for de.Skulle gjerne ha flytta bommen der den opprinnelig stod før,for no har jo noen laget vei rundt den,der den står.

Svar

Anette Mathisen på Facebook mars 24, 2015, kl. 09:20

Er det ikke bare til å flytte bommen da?

Svar

Kristin Glistrup på Facebook mars 24, 2015, kl. 10:48

Jo det hadde eg og håpet på!☺Kan høre med de igjen på kommunen.

Svar

Anette Mathisen på Facebook mars 24, 2015, kl. 11:01

Men det vil vel gjerne bli enda mer trafikk i Paradisvegen hvis bommen flyttes ned i bunnen av bakken der den opprinnelig sto..

Svar

Kristin Glistrup på Facebook mars 24, 2015, kl. 12:03

Bommen har stått øverst i bakken :)Helt fra begynnelsen av.

Svar

Anette Mathisen på Facebook mars 24, 2015, kl. 13:39

Mener du at det er vi som råkjører eller? kan vel ikke ha så mye å si om den står ovenfor eller nedenfor innkjørselen vår?

Svar

Skoge Vel mars 24, 2015, kl. 17:39

Dersom Sund kommune svarer oss at ønsker å være med å rette på trafikkproblemene for Paradisveien, som er en kommunal blindvei, vil Skoge Vel foreslå å bruke bommen (plassering) som virkemiddel i første omgang. Dersom dette ikke lar seg gjøre, er fartsdumper siste utvei. Skoge Vel vil kontakte kommunen og jobbe for denne løsningen. Takk for innspill og forslag så langt.
J.M. Sangolt
Leder, Skoge Vel

Svar

Leave a Comment

Previous post:

Next post: