Grasrotandel

STØTTE:
Skoge Vel er en liten velforening med svært begrensede resurser, men vi har store planer. Vi har arbeidet mye med trafikksikring som for eksempel veilys. Trafikksikring er fortsatt viktig for oss, men vi har også andre prosjekter på gang. Vi kan nevne noen av de mest prioriterte.

1. Ny uteplass ved Skogsvatnet sør for innkjørselen til Midtstegen. Vi ser for oss en plass til soling og bading, samt grilling, bål og andre aktiviteter. Kanskje intimkonserter med lokale artister kan bli aktuelt. Dette er et prosjekt, som om det blir realisert, kan være til gavn for folket på Skoge, i Skogestranda og i Skogsskiftet

2. Oppgradering av postkassestativene på Skoge. Disse begynner å bli gamle, slitte og for små. Folk klager over våt post.

3. Autovern langs deler av veien til Neset. Dette er en farlig veistubb om vinteren når det er snø og glatte veier. Vi har hatt flere uhell her med biler som har kjørt utfor veien og ned i Skogselva.

For å realisere prosjektene våre trenger vi hjelp. Hittil har vi fått god hjelp fra kommunen, men i det siste har vi stort sett bare fått avslag på søknadene våre. Vi forstår det er trange kår i kommunen og mange om beinet.

Skoge Vel har nå registrert seg i Frivillighetsregisteret og er dermed med i ordningen “Grasrotandelen” hos Norsk Tipping. Dersom det er noen som spiller spill hos Norsk Tipping og som vil gi grasrotmidler til Skoge Vel er vi svært takknemlig.

Hilsen,
John M. Sangolt
Leder, Skoge Vel