Skoge ser lysere på fremtiden

by John M on 21 mars 2013

BKK_1250

KOMUNIKASJON
Beboerne på Skoge har lenge vært misfornøyd med hastigheten på breibandet som er tilgjengelig fra Telenor. I tillegg til beboerne er det flere bedrifter som er avhengig av et raskt og stabilt nett. Etter at Telenor opplyste for kort tid siden at de ikke hadde planer om forbedringer, ble det bestemt på årsmøtet at Skoge Vel skulle ta affære.

Prosjektleder
Krist Johan Hatløy ble prosjektleder og fikk oppdraget med å undersøke hva som fantes av muligheter utenfor Telenor, for eksempel fiberbreiband.  Skoge Vel er nå i dialog med BKK/Altibox som er svært interessert i et samarbeid. Liste over interessenter er formidlet til BKK og vi venter nå på tilbud og planer.

Dette virker lovende. Vi ser lyst på fremtiden …fiber

{ 5 comments… read them below or add one }

Krist J. Hatløy april 9, 2013, kl. 12:20

Hei, alle.

Her kommer en liten oppdatering angående Fiber og Altibox.

Jeg har vært i kontakt med BKK idag. De sitter nå og regner på kostnadene ved utbyggingen av nettet på Skoge. Vi skal få en tilbakemelding iløpet av denne eller neste uke om status.

Prosessen vil da videre bli at BKK kommer med en offisiell tegnings liste til alle beboerene på Skoge. En offisielle henvendelsen vil komme i posten fra BKK til hvær enkelt som ønsker abonnement med priser og informasjon. Hvær enkelt må da gi tilbakemelding på at de ønsker og tegne abonnement før en eventuell utbygging starter.

Med vennlig hilsen

Krist

Svar

Anne Lise Larsen april 9, 2013, kl. 16:57

Godt jobba Krist, vi gleder oss til en raskere elektronisk verden.

Svar

Liv Golten april 9, 2013, kl. 17:50

Hei!
Høres veldig bra ut. Er veldig glad for at dåke har jobba med den saken! Håpar me får det snart.
🙂

Svar

Krist J. Hatløy april 30, 2013, kl. 19:11

Hei, alle sammen.

Jeg håper alle som ønsket fiber eller alt i box har motatt informasjon om dette i posten fra BKK.

Jeg ber alle om å sette seg godt inn i den motatte informasjonen å fylle ut vedlagt skjema og retunere dette til BKK innen 8.mai slik at vi får fort gang i fiber utbyggingen.

Jeg håper at alle som tegnet seg på interesse listen, også er med videre selv om dette koster litt og få på plass til hver enkelt.

Skulle det være noen spørsmål så er det bare og ta kontakt på telefon 922 89 866.

Mvh
Krist

Svar

Krist J. Hatløy juni 28, 2013, kl. 22:11

Her er siste infoen jeg har fått fra BKK angående fiber. Jeg tror de fleste har fått samme mail men uansett så her er det “offisielle svaret”

Kjære kunde,

Vi takker for din interesse og bestilling av fiber og Altibox. Det har vært stor interesse og vi er glade for å kunne bekrefte at det nå blir utbygging av fiber og Altibox Skogestranda/Skoge.

Vi holder på med den videre planleggingen av fibernettet og venter på tilbakemelding angående oppstart og ferdigstillelse. Nærmere informasjon om tidspunkt vil vi sende ut informasjon om etter sommeren.

Hvis du har noen spørsmål kan du kontakte oss på:
E-post: altibox@bkk.no
Telefon 55 12 79 00 mandag til fredag mellom klokken 08.00 og 16.00.
Kundesenter telefon 05 123 mandag til fredag fra kl. 08.00 til kl. 20.00.

Mer informasjon om Altibox finner du på våre hjemmesider: http://www.bkkfiber.no

Vennlig hilsen

BKK Marked

* Vi tar forbehold om ekstraordinære fremføringskostnader og nødvendige godkjenninger for fiberfremføring før fiber kan realiseres frem til din bolig. Vi gjør også oppmerksom på at enkelte gater kan bli utelatt dersom det er for få kunder i denne gaten som signerer kontrakt med oss.

Svar

Leave a Comment

Previous post:

Next post: