17. mai i Skogsvåg 2018

by John M on 18 mai 2018

17. MAI:
Bunadsvær i år, strålende sol fra en skyfri himmel, men kald nordavind. Supert 17. maivær med andre ord.

Start ved Sundheimen
Feiringen startet ved Sundheimen kl. 11.00 med sang av Fedrelandssalmen. Deretter gikk barnetoget som vanlig fra Sundheimen til Sundhallen.

Nytt lydanlegg i hallen
I Sundhallen var det dekket opp til mange hundre personer. Det ryktes at det også var folk fra Tellnes skule til stede i år. Neste år vil Tellnes, Pollen og Skogsvåg være en skolekrins. Håper Sundhallen vil romme alle.

Elvene ved Skogsvåg skule underholdt oss med fin sang og musikk og to jenter ved skolen holdt tale. Det nye lydanlegget i hallen var supert, så vi hørte alt som ble sagt og sunget. Flott tale hvor vi ble minnet på at vi ikke må ta demokratiet for gitt og at vi må verne godt om det.
2. klasse vant “heiaropkonkurransen” i toget i år. Da vanket det diplom og tusen kroner til klassen.

Flott opplegg
Foreldrene hadde pyntet bord og serverte oss god mat og drikke som vanlig. Bongsystemet fungerte utmerket. Bare fornøyde fjes å se.

Etter maten gikk vi ut i det fine været og prøvde lykken i “fiskedammen”, “godfoten”, luftgeværskyting, osv. Til slutt ble det kappspringing på Skogsvåg stadion. Det fikk vi ikke med oss. Ble for lenge å vente. Terrassen hjemme lokket i det fine været.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: