Klart til 17. mai på Skoge

by John M on 28 april 2018

DUGNAD:
Onsdag denne uken hadde vi den årlige vårryddingen på Skoge. Mange, både store og små deltok. Kaldt vær, men greit nok trodde vi. Vi var ikke kommet halvveis i løypa før regnet satte inn. Kaldt og surt regn pøste ned resten av dugnaden. Det var kalde og våte ryddere som tuslet hjem til en varm dusj og varme klær etter ryddejobben var ferdig.

Nye metoder
Ikke så mye søppel i år viste det seg, men det ble noen turer til gjenbruksstasjonen i Midtstegen. Kanskje fokuset på plast det siste året har hatt positiv innvirkning på folket sin innstilling til forsøpling? Langs RV198 fra Vaagheim til Sund videregående oppdaget vi noe nytt. Der hadde de som kastet søppel lagt steiner oppå søppelet så det ikke skulle blåse bort. Rart?

Lapper i år også
Etter ryddejobben inviterte Elisabeth og Asle, som i fjor på vafler, lapper, saft og kaffe hjemme hos seg i Norda Brekko. Litt dårligere oppslutning i år. Tror mange ble hjemme for å tørke og varme seg. Men de som var der storkoste seg. Takk for bevertningen.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: