17. mai i Skogsvåg 2011

by John M on 22 mai 2011

Vått for Skogsvåg skulemusikk

17. MAI 2011
Surt, kaldt og til dels regn på 17. mai i Skogsvåg i år. Likevel ble det en flott dag og en fin fest. Mye folk i år også og skolemusikken var på plass i år som i fjor. Toget gikk fra Sundheimen til Sundhallen. Ikke så mange i toget i år på grunn av det stygge været.

17. mai arrangementet var lagt til Sundhallen. Hallen var så godt som full, så fortsetter denne trenden vil det bli kamp om sitteplassene i framtiden.

Skogestranda vant ikke i år

Underholdningen og tale for dagen var det elevene ved Skogsvåg skole som stod for. Her var det mye å glede seg over. Etter mat og drikke gikk vi ut i solskinnet og fortsatte med leker, kappspringing og tautrekking. I år tror vi det var Litle Sangolt som vant tautrekkingen.  
%%wppa%% %%cover=1%% %%size=550%%

Leave a Comment

Previous post:

Next post: