17. mai i Skogsvåg -2014

by John M on 18 mai 2014

17mai2014

FEST:
Årets 17. maifeiring ble en kjempefest. Supert vær, mye folk og flott arrangement. Som alle de senere årene gikk toget fra Sundheimen til Sundhallen. Også i år med en brannbil foran og en bak.

Skolemusikken hadde fire hjul i år
Skolemusikken var ny av året. Fjorårets trillebår med poppmusikkspiller var byttet ut med pick-upbil med russejenter og stereoanlegg.

I Sundhallen talte elevene ved Skogsvåg skole og underholdt oss med fin sang og musikk. Foreldrene hadde pyntet bord og serverte oss god mat og drikke. Det nye bongsystemet som ble innført i fjor var forbedret og fungerte helt utmerket. Med mange matboder og nytt bongsystem fikk alle mat i en fei.

Etter maten gikk vi ut i det fine været og prøvde lykken i “fiskedammen”, “godfoten”, luftgeværskyting, osv. Til slutt ble det kappspringing og tautrekking på Skogsvåg stadion. Artig. Mange talenter i sving her. Litt bilder.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: