Skoge i bilder

by John M on 11 januar 2014

Skoge-69SKOGE:
På sosiale medier har vi merket at innlegg (poster) som inneholder bilder ofte er mer populære enn innlegg med bare prosa. Et bilde sier mer enn tusen ord er det noen som har sagt.  Skogevel.no er enig og har laget et bildegalleri som viser litt av Skoge.

Ikke kunst
Bildene er langt fra kunstverk, men gir et vist inntrykk av Skoge. Vi mistenker at fotografen er mer opptatt av å dokumentere enn å lage fine bilder. Det er han enig i og lover at han vil prøve å forberede seg på dette området.

BILDER

{ 1 comment… read it below or add one }

Kristin januar 16, 2014, kl. 11:46

Masse fine bilder!Er det noken som har gamle bilder av det huset som S-Gjengen hadde som hovedkvarter ein periode?Det som ligger med Hans Golten. Hadde vert gøy å sjå når det budde folk der.

Svar

Leave a Comment

Previous post:

Next post: