17. mai i Skogsvåg

by John M on 23 mai 2009

FEST:
Et flott vårvær var med på å gjøre 17. mai feiringen i Skogsvåg til en flott folkefest. Mange gikk med toget fra Sundheimen og flere kom til ved Sundhallen. Der ble det tale, sang, mat, drikke og leker. Elever og foresatte ved Skogsvåg skole stod for arrangementet. Flott arrangement!

Men noe manglet
For første gang på 30-40 år var det ikke Skogsvåg skulemusikk som gikk først i toget. Det ryktes at det ikke lenger er noen fra Skogsvåg som spiller i det tradisjonsrike korpset. De to røde brannbilene, en i hver ende av toget var flotte, men kunne selvsagt ikke erstatte Skogsvåg skulemusikk.

PS
Laget fra Skoge/Skogestranda vant tautrekkingkonkurransen. Etter at Inge Olai fra Litle Sangolt måtte gi seg for noen år siden har ikke Skoge/Skogestranda hatt noen virkelig utfordring på dette området.

Fotogalleri

Leave a Comment

Previous post:

Next post: