17. mai i Skogsvåg 2010

by John M on 24 mai 2010

FEST
17. mai 2010 ble en flott fest i Skogsvåg. Mye folk og i år var også skolemusikken tilbake i toget. Riktig nok ikke så mange musikanter som i gamle dager, men 17. mai musikk ble det.

I år som i fjor var arrangementet lagt til Sundhallen. Med vekslende vær i forkant av feiringen var nok det et trygt valg. Hallen var så godt som full, så fortsetter denne trenden vil det bli kamp om sitteplassene i framtiden.

Skogestranda vant
Underholdningen og tale for dagen var det elevene ved Skogsvåg skole som stod for. Her var det mye å glede seg over. Etter mat og drikke gikk vi ut i solskinnet og fortsatte med leker, kappspringing og tautrekking. Det ble alle mot Skogestranda i år. Det hjalp ikke – de vant i år og. MER FOTO

Leave a Comment

Previous post:

Next post: